Mivel az egészség mindennapos téma, ezért leendő ügyfeleink részére elérhető privát egészség- és betegségbiztosítással. Előnyei közé tartozik, hogy nem kell órákat várni a háziorvosnál, gyors a kiszolgálás, lerövidül a várólista, évente több szűrővizsgálaton vehetünk részt, a környezet pedig kiváló, 21. századi minőségű.

Palettánk között elérhető egy olyan speciális egészségbiztosítás, mely segítségével elérhetők az amerikai Best Doctors nevű cég szolgáltatásai is. Ritka és nehezen gyógyítható betegségek gyógyításában, kezelésében nyújtanak segítséget. Felkeresik a világ legjobb specialistáit, megszervezik az oda- és visszautat nem csak a beteg, hanem kísérője számára is, biztosítja a külföldi műtét költségeit.

 

Az alábbi ritka betegségek gyógyításában tud segítséget nyújtani:

 

  • Szívkoszorúér áthidaló (by-pass) műtét
  • Rákos megbetegedések kezelése
  • Szívbillentyű csere
  • Agyi és koponyaűri idegsebészeti beavatkozások
  • Gerincoszlop jóindulatú daganatainak műtéti eltávolítása
  • Élő donoros szerv- és szövetátültetés

 

A legfontosabb eredmények:

 

A vállalat 2015 során 144 új együttműködő partnerrel és több millió új taggal bővült, a cég új vezérigazgatója Peter McClennen lett.

2015-ben az Inc. Magazin a Best Doctors-t Amerika egyik leggyorsabban növekvő magáncégének választotta, sorozatban az ötödik évben.

A cég jelenleg 36 millió tagot szolgál ki világszerte, az USA-ban 30%-kal növekedett a Best Doctors kínálta lehetőségeket alkalmazó nemzetközi vállalatok száma. A Fortune 500 cégek (az Amerikai Egyesült Államok ötszáz legnagyobb árbevételű nyílt részvénytársasága) közül is egyre többen választják a Best Doctors szolgáltatásait, amely a tavalyi évben 95%-os ügyfél elégedettségi rátát ért el.

 

Különféle publikációk szerint a betegek 15-28%-a téves diagnózis kap, ami felesleges szenvedésekhez vezet és több milliárd dollárnyi elvesztegetett egészségügyi kiadást jelent évente. Az eddigiek során a Best Doctors - szolgáltatásai révén - az egyesült államokbeli esetek 37%-ában javította, pontosította a diagnózisokat, míg az esetek 75%-ában javította vagy tökéletesítette a kezelési módszert.

 

2015-ben a Best Doctors partneri együttműködésbe kezdett az IBM Watson kognitív rendszerével, hogy kifejlesszenek egy olyan magas minőségű eszközt, amely valós idejű, személyre szabott válaszokat ad a felhasználók egészségügyi kérdéseire.

 

A Best Doctors az adatbázisában szereplő, a világ legjobb 5%-ába beválasztott orvosokkal dolgozik együtt, több mint 450 szűkebb szakterületet felölelve. A Gallup minősítése szerint a Best Doctors a legmagasabb iparági standardok szerinti felmérési módszereket és folyamatokat alkalmazza annak érdekében, hogy felmérje az orvosok körében, kik azok a specialisták, akiket saját kezelőorvosukként is elfogadnának.

 

A korábban említett díjak és számos fontos üzleti elismerés mellet a Best Doctors az American Business Award “Az év leginnovatívabb cége” díját is elnyerte 2015-ben.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

Ne késlekedjen!

Javaslom, keresse kapcsolattartónkat, és kérjen díjmentes konzultációt.